Prečo počúvať náš podcast. Sledujte nás.

Prečo počúvať náš podcast. Sledujte nás. Prečo počúvať náš podcast. Sledujte nás.
V našom plamienkovskom podcaste verejne premýšľame o témach, ktoré ovplyvňujú náš život, ale málo sa o nich hovorí. O vďačnosti, o paliatívnej starostlivosti, o ponúkaní a prijímaní pomoci, o dobrovoľných aktivitách, o zaujímavých knihách, o smútení, o pomoci nevyliečiteľne chorým deťom a rodinám, o práci lekára v Plamienku a pod.  

Vypočujte si Podcast Plamienka ako obohacujúci kontrast k tomu, čo sa často objavuje v médiách. Premýšľajte spolu s nami, dotknite sa aj týchto tém a nechajte sa inšpirovať. Kontrasty v živote nás obohacujú a pomáhajú nám lepšie pochopiť svet a hodnoty. Potrebujeme zažiť aspoň krátkodobý nedostatok jedla a pocítiť hlad, aby sme pochopili význam a hodnotu potravy. Až choroba, ktorá sa nás dotýka, nám pomáha plne pochopiť význam zdravia a žiť tak, aby sme ho chránili. Bez vedomia smrti a dotyku so smútkom nikdy plne neprecítime radosť a život v nás.

Zaregistrujte Váš mail na našej web stránke www.plamienok.sk/podcast
Budeme Vám mailom posielať info o nových epizódach.

Pre tých, ktorí ešte podcasty nepočúvajú, pripájame jednoduchý návod ako na to:

1. Ak máte doma wifi, stačí otvoriť web stránku Plamienka a na podstránke Podcast nájdete jednotlivé audionahrávky, ktoré nazývame epizódy. Môžete počúvať priamo z mobilu alebo ak máte doma Bluetooth reproduktor, zosynchronizovať ho s mobilom.

2. Stiahnite si zadarmo aplikáciu Spotify do mobilu. Je to aplikácia na počúvanie hudby, ale dá sa v nej nájsť aj množstvo zaujímavých podcastov. V nej na dolnej lište nájdete ikonu "SEARCH" (HĽADAŤ), do nej napíšte „Plamienok podcast“. Stiahnite si na wifi v aplikácii podcastovú epizódu do svojho mobilu. Potom neskôr môžete počúvať, keď sa Vám to bude viac hodiť. Nemusíte zároveň míňať platené dáta. Po vypočutí sa epizóda dá ľahko z mobilu vymazať.

3. Ak nechcete byť informovaní o novinkách emailovou správou, v aplikácii vpravo hore kliknite na tlačidlo "FOLLOW" (SLEDOVAŤ) a nové podcasty sa v aplikácii objavia hneď ako ich zverejníme.
 
Vypočujte si zaujímavú  podcastovú epizódu napríklad keď:
  • idete autom alebo stojíte v zápche (mobil môžete zosynchronizovať s reproduktormi v aute).
  • si ráno či po práci idete zabehať
  • žehlíte alebo upratujete
  • letíte v lietadle a mobil máte v letovom režime
Podcasty šetria a obohacujú náš čas. Nielen že sa môžeme niečo nové dozvedieť alebo zabaviť, ale spoznávame pri tom nových ľudí. Lebo hlas ľudí, ktorých počúvame, sa dotýka nielen rozumu, ale aj srdca.  
Plamienok podcast tvoríme zo srdca pre Vás. 
 




MUDr. Mária  Jasenková
MUDr. Mária Jasenková 11.1.2020
© 2024 PLAMIENOK n.o. Všeobecné obchodné podmienky