Môj najkrajší moment v roku 2018

Môj najkrajší moment v roku 2018 Môj najkrajší moment v roku 2018

Lucia

Páčilo sa mi, že som mala narodky. Zaľúbila som sa do jedného chalana a držala som sa sním za ruku v rade na obed.


Paula

Chytala som koňa, ktorý cválal. Jazdila som na štvorkolke vo výbehu s koňmi. Pekné je, keď sa u nás vo vchode pokazí zámok a na chodbe prespí bezdomovec.


Paťa

Pekné momenty, okamihy, ktoré nás zohrejú pri srdci alebo minúty, počas ktorých nám na perách pohráva úsmev šťastia. Spočiatku si asi poviete, že ich nebolo veľa, no keď zatvoríte oči a premiestninte sa do svojej knižnice spomienok, kde šťastie sedí v poličkách s komédiou a smútok s tragédiou, zistíte, že kdesi hlboko v hlave je celý archív. A tak ... tu teraz sedím a myšlienkami putujem do minulosti, aby som objavila stratené šťastie. Venčenie psa s kamarátkou. Objatie brata. Spoločné počúvanie priesní s chlapcom, ktorý hrá v mojom živote dôležitú rolu. Spomienky sú ako plameň sviečky. Svietia istú dobu, žiaria vôkol a pomáhajú nám vidieť svet v krajších farbách.


Lenka

Môj našťastnejší moment v roku 2018 bol, keď mi mama oznámila, že som sa dostala na gymnázium. A keby už bol koniec roka, tak sú to aj Vianoce.

Zuzka

Moje pekné momenty boli, že som si našla super kamoša a že som bola v Plamienku.


Saška

Mikuláš, dovolenka, vyrábanie snežnej gule, pánsko-detská jazda, jarmok v Trnave, narodeniny, meniny, stretnutia v Plamienku.


Denisa

To, že môžem byť každý piatok v Plamienku.
© 2024 PLAMIENOK n.o. Všeobecné obchodné podmienky