List od mamy

List od mamy List od mamy

Drahý Plamienok! 

Chceme sa vám veľmi, najviac poďakovať za vašu starostlivosť o  nás. Slovami sa nedá opísať, čo pre nás znamenáte, ako ste nám pomohli.  

Máme zvláštny pocit... doteraz sme mali vo svojom vnútri určitý spoľah, ktorým ste boli vy. Vnímať vašu ochotu pomôcť 24 hodín, bolo jedno či bol víkend, či 23.12. pred polnocou... Kedykoľvek. 

Uvedomujeme si, že by sme boli asi pri našich problémoch viackrát hospitalizovaní, a  vy máte takéto super riešenie, ostať spolu doma. 

Nevieme vám dať našu vďaku na papier, ale je neopísateľná.  

My s  Dominikom a  celou našou rodinou vám chceme veľmi poďakovať, že sme vďaka vám mohli ostať spolu doma. 

Pamätáme si, keď sme k  vám prvýkrát telefonovali (akútne), boli sme týždeň doma. Bol štvrtok a  veľmi sme sa vyľakali. Mať doma lieky, ktoré sme mohli podať, v  spojení s  vaším pokojom v  telefóne, je neuveriteľná pomoc v  tak náročných situáciách. Presvedčili sme sa o  tom viackrát. Návštevy doma nás vždy potešili. S  Domuškom sme sa vždy rozprávali: „Prídu nás pozrieť naše kamarátky!“

Uvidíme, ako sa budeme vyvíjať, či ešte budeme v  intenzívnejšom kontakte. Uvidíme. Za vašu ochotu ďakujeme veľmi.  

Prajeme vám, aby ste mali silu, chuť, odvahu naďalej pomáhať detičkám, tak veľmi ako ste pomohli aj nám. Robíte to na jednotku. 

Dalo by sa konkrétne menovať X situácií, kedy sme ďakovali Bohu, že vás poznáme. 

Vďaka Dominikovi sme mali možnosť spoznať množstvo dobrých ľudí, ľudí s  veľkým ❤ a  vy ste hneď prví,  na koho myslíme.  

Dnes má Dominko presne 9 mesiacov, veľmi sa tešíme, že ho máme, neskutočne ho ľúbime a  každý deň nám robí veľkú radosť.  

 

Ďakujeme.

Rodina Zámečníková 

© 2024 PLAMIENOK n.o. Všeobecné obchodné podmienky